Happy Holidays

Härmed tar bloggen semester i ett par år..
...eller tills jag har lust att skriva något är intressant för fler än mig själv.







 // Gibbs - går champagnegatan fram.




Humorhörnan

Ok, jag är känd för att vara en rolig kille.
Ni vet det, jag vet det.
Men nu har jag nog överträffat mig själv ändå. Listen to this..

Igår satt jag lite halvt oskyldigt och surfade runt på det alltid lika populära facebook (ansiktsboken på svenska) under min lunchrast i skolan. Som vanligt fick jag tvångstankar och klickade på "Home"-knappen var och varannan sekund för att se om någon hade uppdaterat sin status, som folk alltid har en tendens att göra mest hela tiden utan någon särskild anledning. Jag får då syn på en viss Joakim som påstår att han vunnit 4 miljoner kronor på en Tia-lott, och vips så får jag en snilleblixt.
Lite snyggt sådär så smyger jag in ett krypterat meddelande som fullkomligen skriker ut att jag är klar för Oskarshamn till nästa säsong. För er som inte har koll så är det samma förening som för en månad sen ville stänga av mig från hockey för all framtid och smutskastade mig i varenda hockeyblaska runt om i landet. Ingen kan gå på den, tänker jag. Eller?
Det tog ungefär 10 sekunder så hade jag "Lycka till", "Grattis" med mera som kommentarer på min nya, skinande facebook-status. Den enda som genast synade bluffen var Bengt-Anton Gustafsson, men det avfärdade jag snabbt med några frågande frågetecken.
Hur som helst..
Efter att ha fnissat lite för mig själv samtidigt som jag lyssnat på den odödliga låten Beep my Beep av Addeboy vs Cliff, så stänger jag av datorn och går ut och sätter mig i vårsolen i väntan på nästa lektion.
Då dyker det upp.
"Pling", säger det från telefonen. Eller egentligen säger det "Freeeakin iiidiot!", citerat och taget från kultrullen Napoelon Dynamite och dess huvudkaraktär med samma namn.
Det är ett sms, och inte vilket som helst. Det kommer från monsterbloggaren Bengt som alltid är först(?) med korrekta(?)rykten angående Bofors Bobcats och allt som hör där till. Han har fått nys om nyheten..när jag kommer hem på eftermiddagen har han skrivit ett blogginlägg om det hela där jag klart och tydligt är klar för Oskarshamn, utan att någon betydande källa har bekräftat detta..komiskt. Läs blogginlägget här
Det hela grundar sig förmodligen på den här sms-konversation jag och Bengt hade några timmar tidigare där jag, smidig som den slugaste räv, varken bekräftar eller dementerar någonting. Jag har kul åt det hela. Inte på Bengts bekostnad, han verkar vara en mycket korrekt och trevlig man i övrigt, men åt hela situationen som återigen bekräftar hur fjantigt det är med hela konceptet "Rykten".
Såhär löd vår sms-konversation, ord för ord:
(det inom parentes ingick inte i sms-en)

Bengt: Ryktet säger att du är klar för oskarshamn? Eller aprilskämt? mvh Bengt

Gibbs: Sånt skämtar man väl inte om? (för det gör man väl inte, eller? hihihi)

Bengt: Med andra ord är det sant? Tråkigt i så fall.

Gibbs: Minst sagt =) (tråkigt ifall de vore så alltså)

Bengt: Får väl säga lycka till...Lokan får väl alg nån gäng. När drar du?

Gibbs: Tack =)
(jag tackar för ett lycka till, som brukligt är)

-----------------

Som ni ser kan det lätt bli fel när man lyssnar på folk för mycket på vad folk säger och sedan tolkar det lite halvgalet.
Här med vill jag återigen slå ett slag för att slopa allt som har med rykten att göra och hänvisa folk till att istället gå ut i solen och käka glass. Det ska i alla fall jag göra =)
Fast jag måste säga att det är en rätt kul grej att vara källan till sitt eget rykte..något jag starkt rekommenderar.


// Gibban - thanks god for Facebook!


RSS 2.0