Avdelning Humor

Jag har faktiskt alltid funderat på hur det skulle vara att äga ett hockeylag..kanske dags att slå till!

http://www.blocket.se/vi/20052776.htm?ca=20_s




Dust in the wind..

if you get it..you get it.






To block, or not to block.

Att täcka skott är en viktig del av ishockeyn. Viktigare än många tror till och med. Det krävs lite mod för att ställa sig framför en stenhård gummitrissa som kommer farandes i 130 km/h.

Här nedan ser vi #16 Mikael Eriksson göra något som jag tror ska liknas vid en skottäckning. Jag saluterar dig Mikael, helt rätt inställning. Men..
...var du tvungen att se ut som en kissnödig idiot när du gjorde det?



Hur som helst, ett bra foto. Taget in action så att säga. Den symboliserar på något sett den ödmjukhet vi hockeyspelare ofta blir beskyllda för att sakna. Kanske tar den också bort lite av den sex appeal och tough guy-stämpel vårt yrke ofta förknippas med men vi får i så fall hoppas att det bara är en tillfällig downer som inte gör någon större skada för alla ni hockeystekare där ute.

// signerat Gibbs


"No Excuses"...är förra årets motto.

Idag är en glad dag.
Sitter i min soffa(första gången sen sundsvall brann typ)och lyssnar på Jack Johnson.
Han sjunger att om det föreföll sig så att han hade ögon i nacken så skulle han säga hur bra du såg ut när han gick sin väg. Tycker jag var snällt av honom.
Thank you Jack!

Idag var det träning. Weird huh?! Inte så värst. Innan vi entrade isen stämde vi av de fem senaste matcherna och bockade av att vi återigen klarat målsättningen. Imorgon börjar fem nya matcher med start i Ljungby där hemmastarka Troja står för motståndet.

Har fått förfrågningar om mitt mål i den senaste matchen också. Vad ska jag säga...
Fick en schysst snett-inåt-bakåt-pass a la grannsporten fotboll, gick ner på ett knä som min gode vän Sid the Kid har lärt mig och stänkte upp trissan i borte klykan. För att ni verkligen ska inse vilken prestation det här var så ska jag tala om att allt detta gjordes med den inte allt för påkostade compositstickan nummer fem i rankningen, Bauer Vapor Pro.
Det är lite av klubbornas svar på bilvärldens Skoda, möblernas IKEA eller julmustens Eldorado. Lite billigare, lite sämre (i julmustarnas fall så är Eldorado till och med mycket sämre då inget i branschen kan jämföra sig med eller stå upp mot mäktiga apotekarnas. And do you know why? Its' a Must!).
Fördelen med att spela med dessa klubbor är dock den att man alltid kan dra till med en klassisk kommentar då det visar sig allt för tydligt att ens kapacitet inom genren målskytte inte är vad den borde vara.
"Hade jag bara haft en bättre klubba så hade jag gjort 30 kassar vid den här tidpunkten, inge snack om saken"
Både jag och de åhörare som haft oturen att hamna mitt i jämrandet vet självklart att detta inte stämmer, till 100 %. Men låter man bara tillräckligt trovärdig och övertygad om sin sak så kan man säkert vinna några röster, och då är man på god väg till att ha en majoritet, som i sin tur förhoppningsvis räcker för att övertyga den ansvarige i frågan och utan man vet ordet av så står det ett gäng Bauer One95 i klubbstället när man kommer ner till träningen en vacker dag.

Så detta lär jag er här och nu. Går det dåligt så är det antingen otur eller dåligt material. Kom ihåg, det är aldrig dig det är fel på.
Undanflykten är din bäste vän.

//
signerat Gibbs


Senaste nytt!

Fick just sms. Jag ligger i sängen. Telefonen på matbordet. Ett problem så klart som något.
Gissar att det är Peppe som tycker att jag borde komma ner till fiket och socialisera mig. Måste ta mig upp ur sängen..måste.
Intressant att följa detta drama.

Ciao


Update
Jag hade rätt, det var Peppe. Och han frågade när jag skulle komma ner.
Måste vara synsk. Ska nog bli medium eller nåt. Vill ni veta något om er framtid tveka inte att höra av er.

Ciao...igen.


The Drummer

Bloggen har dött gott folk. Vi är inne i januarilunken nu och det finns inget att skriva om. Nothing, nada..inte just idag i alla fall.
Hockey blir rätt jobbigt att tjata vidare om i varenda inlägg även fast det är vad som präglar vårt liv till 90%.
Just nu har jag det ganska struligt. Stukade foten i fredagsmatchens första byte. Vi tejpade det i pausen och jag lirade vidare resten av matchen.
Igår kunde jagi nte träna och idag när jag skulle testa på värmningen så var olyckan framme igen.
Bülow fick för sig att dra på ett direkt skott på zonspelet när alla är framför målet. När han höjde klubban tänkte jag att det inte finns en chans att han skjuter i det läget. Men han tänkte visst inte likadant och drog till rätt bra. Eftersom jag var oförberedd tog skottet rätt på mitt finger framifrån och det gjorde rätt ont. Drog ur fingret ur handsken och såg att det började droppa blod direkt.
Så nu ligger jag här med ett svullet tejpat finger, en fot på bättringsvägen och ett stort bekymmmer att hitta rätt bokstäver på tangentbordet.
Antar att det är nu man ska gilla läget, hehe.

Men eftersom det är söndag idag, allas favoritdag, så ska jag dela med mig av ett rätt kul videoklipp.
Inspelat under the good ole days i Västerås. Detta var en tid då jag hade mycket energi och lite att göra.


Jag ger er.....Trummiskungen!







Redhawks vs. Bobcats

Idag är det Friday. Den dag i veckan som karlskoga-bor lever för, more or less. I fem långa dagar kämpar och sliter de med sina 7 till 4 jobb. I uppförsbacke och motgång går de ner i gruvan och gör jobbet helt enkelt.
Hur orkar dom? Jo, med vetskapen att till slut, efter många timmars slit, så kommer belöningen. FRIDAY!
Då strömmar folket ut på gatorna, vallfärdar ner till krogen. På fredagar vaknar Karlskoga till liv igen.
För er som inte är bosatta i staden eller över huvudtaget insatta så ska ni veta att Alfred Nobels Karlskoga blivit framröstad till årets spökstad fyra år i rad nu. Jag har sett detta med egna ögon.
På söndagar brukar jag nämligen ibland ha ovanan att knata ner till den lokala matbutiken för att köpa mig något att äta till lunch. Ungefär såhär brukar det gå till:

Jag låser dörren bakom mig, tar mina vanliga älgsprång ner för spiraltrappan och kliver ut genom porten för att möta dagens ljus.
Wow, så slår det mig. Söndag.
Mina nyvakna ögon ser ut över det tomma torget. Med en lång blick söker de av området från vänster till höger. Tomhet. Jag avger ett läte som kan liknas vid Ronja Rövardotters välkända vårskrik för att försäkra mig om att jag verkligen är den enda vakna människan i stadens centrum just denna dag. Sedan tar jag ett djupt andetag och börjar min 90 sekunders promenad ner mot affären i andra sidan av centrum. På vägen sparkar jag lite lätt på ett par gruskorn som ligger och skräpar vid cykelstället. Det ekar högt bland trevåningshusen. Skyltfönstrena är nedsläckta och varenda butik slänger ifrån sig en arg blick som skriker stängt långa vägar.
Har man tur kan man få syn på en stackars tjej med rufsig frisyr och utslitna klackar som gör sin walk of shame hem från gårdagens ragg. Det brukar i så falla vara söndagens höjdpunkt och jag ler alltid lite för mig själv och tackar min lyckliga stjärna för att jag inte är i henne kläder just då.
Cirka fem minuter senare är jag hemma. Jag kokar ihop någon simpel maträtt, äter upp och sätter mig vid datorn.
Det är söndag som sagt. Dagen som gud glömde..



Men som tur var är det fredag idag. Och här sitter vi. Eller ligger kanske jag ska säga. Anton har just packat ihop datorn och lagt sig för att sova. Jag skall strax göra samma sak.
Ikväll är det match. Någon påpekade att det var årets viktigaste. Svårt att avgöra. Om man ser det ur den aspekten att varje match skall spelas som om det vore din sista så blir det här ju onekligen årets viktigaste.
Annars vet jag bara att det ska bli skitkul, vi ska kämpa som svin och göra allt vi kan för att ta tre poäng.

Följ matchen på tv4 sport. Om ni inte har något bättre för er förstås...

Until next time, live well.

tjoho

Hey hoo!

Short update

sitter i bussen på väg ner till malmö. Vår chaufför är seg så vi blir sena till käket. framme om typ 20.
Kul match imorrn.

Bra match igår, vinst är viktigt. MAckan sitter bredvid och poppar leona lewis i sina lurar eller nåt skit.
VI hörs framöver.

peacee

Då var det igång igen..

Från och med idag är det ryktesförbud i den här bloggen. Alla som skriver ett rykte av något slag utan att ha bekräftelse kan lägga sig i sängen och dra något gammalt över sig. Punkt slut.
Och när det handlar om mig så är det enklaste sättet att få reda på saker att fråga mig, istället för att slänga ur sig saker som ingen har någon aning om..Zzzz.

Läste artikeln på biksupports hemsida om nästa säsong. Rätt rolig läsning, i humorsyfte. Här är ett tydligt tecken på en situation där skribenten borde använda "What would Viktor do?"-mentaliteten.
Kom igen nu, upp i ringarna.

 Summerar det hela som Ron Burgundy skulle ha gjort:
"Thats amazing, I'm not even mad"




Ska iväg och lira lite hockey nu.  Tjing

Karlskoga

En bild säger mer än tusen ord...




                                                                                  #71 - #33 - #81 - #16



Gardinstångstricket - The Movie

Äntligen är den här! Bara två månader för sent dessutom...




// yours truly

The worlds greatest

Idag har årets hittills bästa blogginlägg skrivits, av världens bästa lillebror. Albert =)
Det kanske inte betyder så mycket för er..men det gör mig glad. Bekymmerslös. Lycklig.
Om någon nyfiken skulle vilja läsa vad true love is, read this:
http://agibbs.blogg.se/2009/january/och-med-en-duns-satte-han-sig-ner-i-samma-dat.html#comment




och jag vet att det finns några coldhearted morons där ute i cyberrymden som inte kunde bry sig mindre om hur sköna jag och min lillebror faktiskt är. till alla er kan jag bara säga go fuck yourself and get out of my kitchen =)



thats all for now. // Peace

Ricky Bobby

Shake 'n Bake!








Viktorpedia.

Hallå komrads!

I brist på kreativitet och värd information att skriva ner har jag lämnat er med nothing but old crap.
Ur mina högtalare rullar just nu en klassisk 90tals discodänga med en titel som ser ett tecken, vilken kan det vara?!

I saw the sign såklart med Ace of Base.

Softarsoffan och jag kör ett klassikt deg-vm där jag legat med datorn och hon med min korsordstidning. Tyvärr visade det sig nästintill omöjligt att utföra sexuella handlingar med både datorn och tidningen så vi nöjde oss att använda dem till sitt ursprungliga syfte.

Ikväll: Semi fucking final i JVM där jag ska hejja som en tok på vårt kära moderland.

Imorgon: Match mot björkarnas löv från skitstaden Umeå (no offense Vanessa) kl 16.00.
Hur skitig staden är on a daily basis är svårt för mig att avgöra men jag vet så mycket som att när vi var där i november och förväntade oss sol och två decimeter snö möttes av ett regnigt och dimmigt landskap med mycket kvar att önska.

Där av min fördömande attityd. Forgive and forget.



Med dessa snabba, intensiva rader signar Viktor Gibbs ut för denna gång men hänvisar till sin mobiltelefon om övrig info angående precis vad som helst önskas.

Peace?, som man säger vid thanksgiving-middagen.






RSS 2.0