Gott nytt!

Hej kara lasare.
Nu sitter jag utan svenskt tangentbord igen. Ber om ursakt for detta.
Sen vi hordes av sist har jag spelat tva matcher. Den mot Frazer som vi forlorade med 4-3 och sen dagen efter da vi vann mot Tri City med 2-1. Som lag har vi spelat bra mycket battre pa sistone. Vi ar med i matcherna och alla betalar priset pa ett battre satt. Pricken over I:et kom sedan i lordagsmatchen da vi faktiskt lyckades halla en ledning. Ruskigt skont. Nu galler det bara att vi far lite rullning pa den har maskinen. En vinst idag mot Seattle skulle betyda mycket for oss alla. Det ar dessutom nyarsafton sa det blir lite extra atmosfar runt hela tillstallningen. Mycket fans, party efterat och dylikt.

Vill tacka signaturen Bongo for att han stannade uppe och sag var match mot Moose Jaw. Kandes konstigt att lasa att nagon faktiskt sett mig spela i en match har borta. Alla fragar ju mycket om det och har sett highlightsfilmerna men det blev liksom ett extra pirr i magen nar jag insag att nagon satt och sag matchen live.

Vill ocksa rikta ett tvangsartat tack till M.Ferm for hans formaga att knappa roliga kort i ratt tillfallen. Inte vem som helst hade kommit pa att slanga fram kameran inne pa max vid 3 pa morgonen.

Kommentarer
Postat av: bongo

Fint att ni fick en vinst och höll ledningen, missade dock att kolla på den matchen, men man kanske ska ta sig en till titt någon dag här framöver :) Gott nytt på dig och hoppas det går som tåget för er nu i det nya året :)

2008-01-01 @ 06:20:16
Postat av: lillebror

synd på seattlematchen, gott nytt år, jobba på!

2008-01-01 @ 08:20:25
Postat av: Fërmén

Nu tycker ja du, Viktor, gjorde ett dåligt ordval. Påtvingat, det låter nästan som att den här briljanta M Ferm hotat ta ditt liv eller något annat illvilligt. När han i själva verket enbart la fram en liten försynt förfrågan om ifall du kanske möjligtvis inte skulle kunna uppmärksamma den eminenta man som utgör ryggraden i din blogg.

2008-01-03 @ 22:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0