Gott nytt!

Hej kara lasare.
Nu sitter jag utan svenskt tangentbord igen. Ber om ursakt for detta.
Sen vi hordes av sist har jag spelat tva matcher. Den mot Frazer som vi forlorade med 4-3 och sen dagen efter da vi vann mot Tri City med 2-1. Som lag har vi spelat bra mycket battre pa sistone. Vi ar med i matcherna och alla betalar priset pa ett battre satt. Pricken over I:et kom sedan i lordagsmatchen da vi faktiskt lyckades halla en ledning. Ruskigt skont. Nu galler det bara att vi far lite rullning pa den har maskinen. En vinst idag mot Seattle skulle betyda mycket for oss alla. Det ar dessutom nyarsafton sa det blir lite extra atmosfar runt hela tillstallningen. Mycket fans, party efterat och dylikt.

Vill tacka signaturen Bongo for att han stannade uppe och sag var match mot Moose Jaw. Kandes konstigt att lasa att nagon faktiskt sett mig spela i en match har borta. Alla fragar ju mycket om det och har sett highlightsfilmerna men det blev liksom ett extra pirr i magen nar jag insag att nagon satt och sag matchen live.

Vill ocksa rikta ett tvangsartat tack till M.Ferm for hans formaga att knappa roliga kort i ratt tillfallen. Inte vem som helst hade kommit pa att slanga fram kameran inne pa max vid 3 pa morgonen.

julångest

Back in the biz. Är tillbaka i Portland nu efter 8 härliga, snöfria, berusade och glada dagar av ledighet.
Resan i sig gick hur bra som helst. Sov när jag ville sova, kollade några sköna rullar och hade inga större incidenter på vägen. Råkade göra en liten tabbe i Chicago bara vilket innebar att jag fick kånka med väskorna på tåget som ringlar mellan terminalerna och checka in på nytt. Men det var ingen stress direkt så det var ingen fara på taket.
Men så fort jag landade och var på väg hem på samma motorväg som alltid så kom ångesten. Usch och fy. Här hade jag kämpat så hårt med jullovet som mål och vips så var det över och jag är tillbaka på ruta ett. Så känns det i alla fall.
35 nya matcher av slit där man inte vet hur många som är spelsugna just den dagen. 35 nya bussresor hem där man bara kan hoppas på att stämningen ska vara god som efter en vunnen match. Tre nya månader utan någonting att spela för, utan hopp och med bara små ljusglimtar av glädje som lyser på oss mellan de långa sträckorna av fullständigt mörker.
Ska ner på första träningen här om ett par timmar. Först då kommer jag att stiga upp ur den här gropen jag hoppade ner i igår kväll när jag landade. Blir till att jaga lite motivation här under resterande delen av dagen och imorgon bitti..

men jag är inte orolig..är det någon som kan klara det här så är det jag =)


image55

Sista kvällen före avresan..jag och Bigge12 har beslutat att göra kväller på Max i Uppsala. Tack för den här gången min vän, ses i vår igen =)


      // Vik

Ledighet

Sitter just nu hemma hos min gode vän Olof i Härnevi. Har varit hemma i sverige sen i tisdags morse. Hur skönt som helst..mestadels i alla fall. Har dragit på mig en härlig förkylning med halsont som höjdpunkt. Men som sagt, förutom den lilla missen så är allting prima. Träffa familjen igen och alla goda vänner. Var ute i Västerås i fredags. Galet som alltid när vi samlas hela ligan. Linkan måste väl koras som vinnare med nattliga armhävningar och kolasås i fejjan.
Tittar på Inter - Milan här, paus nu..ryktet går om att vi ska ta oss in till sveriges närmaste stad (enköping) och åka lite skridskor. Ska ha lite diskussion här med mig själv först, angående halsen och sådär..

Hoppas alla får en riktig god jul så hörs vi snart igen.

image54

Viktor, Olof och Linkan..best friends forever <3


//


dagens dumhet

Kanelsmakande tandkräm. Borstade nyss mina pärlvita gaddar med denna idiotiska tandkräm. Den låg där brevid handfatet och såg väldigt inbjudande ut. Utsidan var röd och blå med silver skimrande längs med sidorna.
Nyfiken som jag är kunde jag inte låta bli att testa denna till synes formidabla tandkräm. Men så fort den röda kanelstinkande massan snuddade vid mina tänder ångrade jag mitt beslut.
Vem fan vill lukta kanel hela dagen lång?

bloggbekymmer

Mycket har hänt sen senast jag skrev. Har varit på roadtrip i en vecka och haft fullt upp med att slita arslet av mig on the ice. Ja, ni vet hur det fungerar..
Har fått många arga kommentarer om brist på uppdateringar och dylikt. Kan väl säga så mycke som att jag tar det med en nypa salt eftersom jag har varit upptagen eller helt enkelt inte haft lust att skriva. Även fast ni kanske inte förstår det så blir det ibland lite motivationsbrist när man har händerna fulla av ishockey och ett lag som envisas med att rada upp förluster som aldrig förr.

Idag hade jag tänkt skriva av mig på allvar men gudarna ville annorlunda. www.blogg.se har loggat ut mig i en timmes tid nu så jag har inget annat val än att lämna er nu, har en träning att avverka.

Tack för allt stöd angående Jvm-platsen. Hade det lite på känn att jag inte skulle komma med. Mårts verkade inte ha samma filosofi som mång andra tränare och satsade på ett mer tekniskt och speedigt lag. Vi får se hur det går för dom men jag hoppas på en medalj. Min bästis och idol Jonte Carlsson får brunka för oss båda, något jag vet att han kommer klara galant. Han kallas ju inte Kung Jonte för ingenting.


Återkommer snart igen =) Släng in några legit frågor om ni känner för det, så har jag något mer att skriva om.


 // Vik the brick


RSS 2.0