Charley horses

Go kväll kamrater!

I'm back again. Har tagit ledigt några dagar. Festivalen PiP brakade igenom staden och självklart var jag tvungen att närvara på detta event. Allt var tipp topp sånär som på en liten dispyt med en lokal förmåga. Klarade mig undan med en kraftig lårkaka efter en välriktad karatekick. Kändes rätt onödigt av snubben men det är som det är. Shit happens!
I övrigt var Putte en riktigt höjdare. Tensta, Håkan och Teddybears hörde till favoriterna =)

--------------------

Nu har vi gått på is officiellt också. Idag var det dags kl 17.00. En hel del folk var där faktiskt. Det är positivt. Vi körde igång med styrspel och uppspel direkt vilket kändes väldigt positivt. Det är riktigt bra stämning i truppen. Jag är också glad förutom ett förbannat skavsår på höger fotled som vägrar ge med sig. Meeeen, tiden läker alla sår och tills fredagens drabbning ska det nog vara åtgärdat.

Sitter just nu hemma hos Lidas. Han, jag och Peppe har käkat köttfärsås med pastahjul och bränt av två rullar. Skönt som fan att säsongen är igång. Slut på den vilda sommaren, in i isladan och inte komma ut förrän april igen. Dyngnajs som dom säger.

Det vankas träning imorgon förmiddag. Därmed sagt så ska vi slagga gethuvet i åtta sköna timmar nu. Take care everyone, väl mött i nobel!


Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Anonym

2008-08-07 @ 00:29:05
Postat av: Karl

Fattit, skaru ha nr #81 denna säsong.. =P

2008-08-07 @ 16:43:06
Postat av: Anonym

Onödigt av snubben? Du var mer onödig från början.

2008-08-18 @ 00:19:57
URL: http://speltid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0