Per och Pannkakorna

Yo homies!

Sitter återigen hos vapendragare David Lidström och chillar big time. Peppe ligger snett ner till höger och agerar DJ. Just nu ljuder lite mysrockiga stämmor från Dire Straits ur högtalarna. Damp-Davve går och svär över övergivna batterier på den fläckfria mattan. I ena handen en gul liten bordsduk modell gullig och i den andra en lika kanariegul disktrasa, ett mycket välanvänt verktyg här i lägenheten.
Ikväll vankas det degning på hög nivå...Luffen ringde, han skulle springa upp...jo, degning var det ja. Vi ska till och med kamma hem ett antal vuxenpoäng ikväll också. En finfin ostbricka är uppdukad inne i köket. De trodde ni inte om Gibban ;)

Match igår. Torsk 0-2. Resultatet är ju kiss men samtidigt är det skitsamma. You win some, you loose some. Det är inte nu det gäller. Nya tag nästa vecka, VIK på onsdag..kärt återseende för en del av oss ;)

Jobbade en sväng idag. Ni vet den där KSK-aren Per som ja brukar prata om. Idag slog han nytt rekord i dumma historier från sin ungdom. Han lärde mig ett par ungkarlsknep som han själv brukade nån gång på stenåldern när han huserade ensam i en lägenhet någonstans i vårt avlånga land. Det här fick jag lära mig:

¤ Man ska lägga korven i samma vatten som pastan, då kokar pastan aaaldrig över.

¤ I brist på torkskåp och alternativt torkutrymme går det utmärkt att tejpa upp strumporna på väggen. På så sätt torkar de på nolltid, eller?

¤ Om man ska käka gröt och det inte finns mjölk hemma så ska man inte oroa sig för det. Sportdryck går minst lika bra att blanda ner i havergrynsgröten. Smakar bra och är dessutom perfekt för att få igång kroppen.

¤ Den story som tog priset är ändå denna. När Per var yngre var han nämligen ett riktigt snille. På kvällarna brukade han steka pannkakor i stora lass. Men för att slippa äta pannkakorna kalla dagen efter när han skulle förbereda sig för träning kom han på en hejdundrande idé. Per slängde helt sonika upp sina pannkakor på elementet på morgonkvisten och lät dem värmas upp där i sakta mak medan han kunde göra andra bestyr under dagen. När han sedan kom hem var det bara att hiva ner dom på en tallrik och utan förmodad vett och etikett slafsa i sig sina elementsvarma pannkakor och kasta sig iväg för ännu ett givande träningspass.

Bra Perra, du får fyra toasters av fem möjliga =)

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Haha per är ju störd:P

2008-08-09 @ 20:05:24
URL: http://mimmikahlin.blogg.se/
Postat av: trex

Kanske ska man testa det där med pannkakorna någon dag, lät väldigt lockande!

2008-08-10 @ 01:22:17
URL: http://trex.blogg.se/
Postat av: bongo

De där var väl bland det värsta jag hört på länge iallafall :D

2008-08-10 @ 13:02:52
Postat av: Blytung

Den där Per verkar ju vara inne på rätt spår. Men han har glömt en klassisk ungkarlsmiddag dvs kall pizza och varm öl. Och du kan ju fråga honom om han avnjutit höjdaren där man häller snabbmakaroner i ett durkslag och "kokar" dom under varmvattenkranen.

2008-08-11 @ 07:34:46
Postat av: Fnyq

Gibban: Den där Per verkar vara en otroligt bra kille. Jag menar, bara det att han älskar Sporten avgör ju det hela. :-D

2008-08-11 @ 15:16:15
Postat av: Kskare

Per L är en Legend i sporten

2008-08-11 @ 19:05:43
Postat av: Fnyq

Hehe, gött att KSK uppenbarligen består av många fanatiska fans. Stråvallen är ju otroligt rough med läktarna(ehh, stockarna) så tätt inpå planen. Många bortaspelare som genom åren fabulerat ihop en historia för att slippa komma till stråvallen och känna sig otrygga. :-D

2008-08-12 @ 10:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0