Onsdag

Ja jävlar vilken jobbig dag det var idag. Eller det beror självklart på hur man ser på den. Men om vi jamför med hur den senaste månaden sett ut träningsmässigt så var det verkligen en genomkörare idag. Först ett tidigt ispass vid 10.30. Jag och Undershute, min tillfälliga rumskamrat, försov oss nästintill och fick skynda iväg till träningen. På vägen skulle vi plocka upp vår backstjärna Travis Ehrhardt men inte heller han var särskilt pigg. Efter att ha stått utanför hans hus tutandes i en kvart hoppade han med kudden i ansiktet in i bilen och vi var på väg.
Väl nere vid rinken var det bara till att byta om på en gång. Det dagliga skitsnacket var idag lite extra kryddat med diverse historier från nyårsaftonen. Vi hade nämligen en ganska speciell nyårskväll. Började med en smärtsam hemmaförlust i derbyt mot Seattle, sen upp till fansen och skriva autografer i två timmar innan vi fick det tunga beskedet med curfew redan vid tolvslaget. Verkligen lätt att bygga upp lagsammanhållningen när vi inte ens får ringa in det nya året tillsammans..
Nå ja, åter till dagen som gått. Det var visst fler som var trötta idag. Jason och Bo försov sig så in i helskotta att dom missade första tjugo minuterna av ispasset. Det gav dem båda en finfin böter på 20 dollar var.
När vi alla trodde att den ovanligt hårda träningen var till enda blåste coachen i pipan och röt, ställ upp längs med mållinjen. Helvete tänkte vi, nu var det dags att åka skridskor igen. Jag klarade mig undan att spy med nöd och näppe den här gången. Kände att frukosten var på väg upp både en och två gånger..usch och fy, ingen skön känsla. Som grädde på moset fick vi efter träningen springa ett varv i trapporna och dessutom köra en cirkelträning med 14 olika stationer. Allt sug för att hitta på något resten av dagen var nu som bortblåst..
Vi kravlade oss iväg till vårt favoritlunchställe, The Taste Tickler och sen iväg till gallerian. Där satt vi ett tag och såg slitna ut innan vi insåg att den här dagen inte skulle bli mycket mer spännande. Vi sa adjö, splittrade på oss och alla åkte hem till sitt. Just another day in the dub..


image56

Här ser ni mig vid tolvslaget. Sittande vid ett köksbord ätande en pan pizza. Vad vi inte kunde få med på bild är de två stupfulla och extremt irriterande tjejerna som verkligen förgyllde min nyårsafton och gjorde den till något alldeles extra. Dom sitter i det här ögonblicket på köksgolvet till höger och argumenterar högt om någonting för mig fullständigt ointressant..

Happy New Year Sweden!

Kommentarer
Postat av: Anton Jernberg

Har en fråga till bongo. Hur kunde du se matchen gratis? jag läste beskrivning i din kommentar där då länkade också men fattade inte riktigt. ? :)

2008-01-03 @ 13:26:27
Postat av: Anonym

Anton så här skrev bongo:
"sen medans man registrerar sig så stod det en ruta högst upp Promotional code, men denna har dom tagit bort nu såg jag. måste ha varit bara under julen läste något sådant på forumet jag fick tag i sidan på"
Som jag förstår de har dom alltså tagit bort "promotional code rutan" och de var alltså där man skulle skriva in en kod för att få se gratis vilket inte går nu.

2008-01-03 @ 18:53:29
Postat av: bongo

Jo, exakt den rutan är helt borta nu så du får punga ut de 45kronorna det kostar om du vill se lite hockey.
:P Annars är det synd att inte ligan inte visas på myp2p.eu, men dom har nog fullt upp med alla sporter som dom har där(NBA/NFL/NHL/Cricket/Europeisk Fotboll från toppligorna), och massa annat smått och gott.

2008-01-04 @ 03:15:05
Postat av: Anton Jernberg

Okej, men tack ändå ;D

2008-01-07 @ 15:38:27
Postat av: Anonym

vad har viktor i ansiktet? könshår?!

2008-01-08 @ 15:26:34
Postat av: Anonym

koenshaar.. mouahaa

2008-01-10 @ 14:14:49
Postat av: Curt Kemper

Hey Viktor -



We still have this hat! After Keegan saw this picture he ran to grab the hat and put it on. Hope all is well with you. Thanks for the shout out on Andy's blog.



We'd like to hear from you when you have the time.



Take Care,

Curt, Lisa, Keegan & McKenna

2008-09-20 @ 18:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0